f t g m
Copyright 2021 - Küldj nekünk e-mailt!

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Takács József Sándor vagyok, 33 éves burkoló. Az építőiparban dolgozók azon táborából, akik alkoholt csak ünnepnapokon fogyasztanak.

14 éve végeztem épületburkolóként, azóta csak ezzel foglalkozom. Szerencsére szeretem is amit csinálok. Minőségi munkát végzek, ami látható a referencia munkáimból is. Természetesen kép alapján nem lehet megállapítani egy burkolat fogasságát, görbeségét, de vannak személyesen, élőben megtekinthető munkáim is.

A burkolatokat nem pár évre tervezi az ember. Így fontos, hogy olyan maradandót alkossunk, amire nem csak én, hanem Ön is örömmel tekinthet. Szívesen segítek már a tervezésnél, elrendezésnél, a megfelelő burkolóanyag, csempe, járólap kiválasztásánál, a színek és a tér összehangolásnál is.

Általában egyedül dolgozom, ezért nem kell attól tartani, hogy vajon milyen szakembert küld a kivitelező. Sajnos ennek van egy hátránya is. Előfordulhat, hogy nem tudok azonnal kezdeni, csak 4-5 hónap múlva. Szerencsére egy építkezésnél, kivitelezésnél nem a burkolás az első munka. Így időben megszervezhető, hogy akkor legyek ott, amikor burkolni kell. Az elvállat munkákat mindig olyan határidőre vállalom, amelyeket tartani is tudok. A pontosságra nagy hangsúlyt fektetek. Kisebb felújításokat, igazításokat (csempecsere, csempepótlás, járólap pótlás, fugázás, dekoráció, zuhanyfal építés, fürdőkád falazás, lépcső burkolás, javítás) egy napos munkákat is szívesen vállalok.

Általában csak hidegburkolást és laminált padló lerakást vállalok. Természetesen a szép eredmény eléréséhez szükséges kisebb faljavítást, ytong falazást, padlókiegyenlítést magam is elvégzem - ha szükséges, de nem foglalkozom komplett vakolással, betonozással.

Amennyiben Ön a "jó burkoló", "megbízható burkoló", illetve a "szép burkolás", "tartós burkolás vagy burkolat" kulcsszavakra keresi a megfelelő mestert, akkor jó helyen jár!

Egy jól kivitelezett burkolás, csempézés elkísérheti teljes életén át, nem ritka, hogy akár több generációt is kiszolgáljon, ne hagyja hogy a "jó lesz az úgy..." rányomja bélyegét az otthonára. A megfelelő, ár-érték arányban nyerő, tartós anyagok kiválasztásával, a mindkét fél által elfogadható - minőségi munkához szükséges - munkaidő betartásával és az évek alatt összegyűjtött tapasztalattal, szakértelemmel felvértezve garantált a minőségi munka, a szép, harmonikus burkolás.

Kérem vegye fel velem a kapcsolatot

Köszönöm figyelmét! Remélem találkozunk!